Sindromul post-Superblog

În ultimele zile am avut o mare lipsă de inspirație și asta s-a văzut și în numărul de articole de pe blog, însă nu știam care este cauza. Acum mi-am dat seama.

S-a terminat recent competiția Superblog (la care încă mai primim note), ediția de primăvară, la care am reușit să scriu pentru toate probele. Dar imediat după ce am scris articolul pentru ultima au cam dispărut și ideile. Parcă au plecat toate undeva, într-o mini-vacanță, și se vor întoarce tot de mână mai devreme (sper) sau mai târziu (sper că nu 😀 ).

Mi-am dat seama că „de vină” este concursul pentru că și toamna trecută am pățit la fel, după ce am renunțat să mai scriu la ultimele două probe. Însă nu a trecut mult timp și mi-am revenit. Probabil acum va trece și mai puțin, având în vedere că au fost mai puțin sponsori pentru care să scriem.

Am să numesc asta sindrom post-Superblog și am să îi atenționez pe toți participanții actuali sau viitori că este foarte contagios, doar că, din fericire, trece repede. Din păcate și concursul trece cu aceeași viteză și abia aștept să vină următoarea ediție. Promit că voi fi și mai pregătit atunci!

5 comentarii

  1. Intr-un fel ai dreptate. Exista un sindrom post concurs, cand nu mai gasesti motivatie sa scrii. Si cand nu ai motivatie nici imaginatia nu te ajuta. Asta se intampla, totusi, cand scrisul se datoreaza doar unor imprejurari, concurs. Poti incepe sa scrii despre ce vezi pe geam, doar uita-te pe geam si scrii.

    Apreciază

Povestește-mi!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.